Testimonial Category: vin-bussen.dk

Dejligt med vinbeskrivelser at læne sig op ad

Jeg er helt vild med Annelises personlige vinbeskrivelser til mine bestilte vine, det giver et nemt og hurtigt overblik over alt fra jordbund til madanbefalinger, når vinen skal nydes. Et rigtigt godt værktøj som jeg kan gemme sammen med vinen.

Læs mere

Geniale smagskasser

Når Annelise udgiver sine vintemaer, giver smagskassen mulighed for at smage 1fl. af hver, før man beslutter sig for ens favorit. Jeg bruger den uddybende forklaring og smagsskemaet der følger med vinene som hjælp til at smage vinene med venner, og inspiration til at sammensætte et godt måltid.

Læs mere

Nemt med ‘weekend oplevelseskassen’

Jeg bestilte Weekend oplevelseskassen, og fik en virkelig dejlig ‘mad & vin’ oplevelse. Der fulgte en god smagsvejledning med som jeg nemt kunne forstå, det skal jeg helt klart prøve det igen!

Læs mere

Hurtig og personlig service

Jeg var lidt i tvivl, om hvilken vin jeg skulle vælge og fik hurtigt svar på mail, så jeg kunne afslutte min online bestilling nemt og effektivt. Ekstra fedt at mine vine nåede frem med vinbussen i tide.

Læs mere

Jeg sætter stor pris på Annelises nyhedsbrev

Jeg er glad for vin, men synes at det er svært at vælge det rigtige, derfor sætter jeg stor pris på Annelises nyhedsbrev, der inspirer mig til at vælge den rigtige vin til årstidens retter.

Læs mere